Voor Wie Ga je Werken

Bedrijven waarvoor je gaat werken

Custom Connect werkt samen met grote merken in de Nederlandse markt. Je kan denken aan bedrijven in de telecommunicatie, openbaar vervoer & energie. Wij werken voor merken als  VodafoneZiggo, Groupon of Arriva. Ook kan je aan de slag voor KPN of Essent. Afhankelijk van jouw wensen kijken wij samen bij welk project jij het beste past..

Arriva

Mensen helpen in het OV? Dagelijks reizen er een hoop mensen met het de bussen & treinen van Arriva. Op de klantenservice ontvangen ze dan ook telefoontjes over reizen, tarieven, storingen en eventuele werkzaamheden.

KPN

Ben jij commercieel ingesteld? Dan kan je aan de slag voor KPN. Voor zowel B2C als B2B zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die de beste pakketten samenstellen voor (potentiële) klanten.

Groupon

Uitgedaagd worden in een junior binnendienst medewerker functie? Met jouw team ga je op zoek naar ‘new business’ partners voor Groupon. Naast het bellen met de zakelijke markt ga jij ook onderzoeken of bedrijven geschikt zijn.

Essent

Aan de slag in de zakelijke markt? Wij voorzien Mkb’ers van alle informatie over Essent en zorgen dat er een afspraak ingepland wordt met één van onze energieadviseurs.

VodafoneZiggo

Je zal VodafoneZiggo kennen als internet, televisie en mobiele provider. Je kan aan de slag gaan als commercieel klantenservice medewerker. Jouw taak? Samen met de klant ga jij kijken naar het best passende abonnement.

Goede Doelen Loterijen

Onder de Goede doelen Loterijen vallen: De Postcode Loterij, De Vrienden loterij en de BankGiro Loterij. Als je deelneemt aan deze loterijen kun je niet alleen fantastische prijzen winnen, maar steun je ook goede doelen!

Over Ons

Custom Connect beschikt over 4 vestigingen, waar ruim 800 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden wij acquisitie activiteiten, marketingactiviteiten of customer support.

Contact

EMMELOORD
Dukaat 17
8305 BC Emmeloord
Telefoon: 0527 619 804