Services functies

Services functies

Ben jij die persoon die mensen graag helpt? Dan kan je aan de slag voor de verschillende klantenservice functies die wij hebben. Zo kan je bij Arriva mensen helpen met hun OV reizen. Maar heb jij een servicegerichte houding die ook commercieel inzetbaar is? Dan kan je voor bijvoorbeeld VodafoneZiggo aan de slag om met bestaande klanten in gesprek te gaan over hun abonnement. Voor alle functies geldt in ieder geval dat jij de beste service wilt leveren.

Onze openstaande services functies

Bonussen, incentives & Bring a friend

Naast je uurloon kan jij bonussen verdienen die kunnen oplopen tot 750 euro per maand extra! Per project is het verschillend, het is in ieder geval zo dat het afhankelijk is van jouw persoonlijke prestaties. Daarnaast zijn er verschillende incentives waar je leuke extraatjes mee kunt verdienen.

Ook geloven wij dat werken met vrienden het werk alleen maar leuker maakt. Daarom kan jij, voor iedere vriend die bij ons komt werken een bonus ontvangen. Leuk meegenomen toch?

Geen ervaring? Wij leiden je op!

Dat je in je eerste week een betaalde training volgt vinden wij heel logisch. Maar ook tijdens je werkuren zal je van ons verschillende trainingen en coachingsessies kunnen verwachten. Kortom, heb je nog geen ervaring, dan vinden wij dat geen enkel probleem.

Over Ons

Custom Connect beschikt over 4 vestigingen, waar ruim 800 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden wij acquisitie activiteiten, marketingactiviteiten of customer support.

Contact

EMMELOORD
Dukaat 17
8305 BC Emmeloord
Telefoon: 0527 619 804