Sales functies

Sales functies

Ben jij dat commerciële talent? Weet jij als geen ander een passend aanbod te maken voor de klant die jij aan de lijn hebt? Dan kan je bij Custom connect werken voor verschillende sales projecten. De functies zijn verschillend qua inhoud. Zo kan het zijn dat je met consumenten belt over hun mobiele abonnementen of je bent in contact met mkb Nederland over de mogelijkheden tot een energiecontract. Aan jou in ieder geval de taak om die sale te maken!

Onze openstaande salesfuncties

Bonussen, incentives & Bring a friend

Naast je uurloon kan jij bonussen verdienen die kunnen oplopen tot 750 euro per maand extra! Per project is het verschillend, het is in ieder geval zo dat het afhankelijk is van jouw persoonlijke prestaties. Daarnaast zijn er verschillende incentives waar je leuke extraatjes mee kunt verdienen.

Ook geloven wij dat werken met vrienden het werk alleen maar leuker maakt. Daarom kan jij, voor iedere vriend die bij ons komt werken een bonus ontvangen. Leuk meegenomen toch?

Geen ervaring? Wij leiden je op!

Wij geloven dat iedereen ergens moet beginnen. Samen met jou gaan wij kijken hoe we jou de sales topper binnen het bedrijf kunnen maken. Dus ben jij communicatief vaardig en vind jij het salesvak interessant? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Over Ons

Custom Connect beschikt over 4 vestigingen, waar ruim 800 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden wij acquisitie activiteiten, marketingactiviteiten of customer support.

Contact

EMMELOORD
Dukaat 17
8305 BC Emmeloord
Telefoon: 0527 619 804