Over ons

Custom Connect beschikt over 5 vestigingen, waar ruim 700 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden wij acquisitie activiteiten, marketingactiviteiten of customer support.

De wijze waarop we onze werkzaamheden uitvoeren, is met recht uniek te noemen: de mens staat centraal. We zijn een open en betrokken bedrijf, waar respect en fatsoen hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat als je van hoog tot laag in het bedrijf samenwerkt, je gezamenlijk tot de beste prestaties komt. En dat je eerst moet ‘geven’, voordat je gaat ’nemen’.

Waarom werken bij Custom Connect?

Gezellige Werksfeer

Je werkt samen met leuke collega’s van jong tot oud binnen een organisatie met een open structuur. Naast hard werken en goed presteren, hoort ook op zijn tijd een leuke personeelsborrel of een gezellig teamuitje.

Doorgroeimogelijkheden

Wij bieden jou de mogelijkheid om door te stromen naar andere projecten en functies. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en bieden onze eigen medewerkers dan ook altijd eerst de kans om intern door te groeien bij een openstaande vacature.

Flexibele Werktijden

Wij hebben zeer ruime openingstijden en zijn zeven dagen per week operationeel. Onze werkdagen zijn tevens verdeeld in shifts, waardoor je je werktijden flexibel kunt indelen.

Opleidingen En Certificaten

Door middel van professionele trainingen wordt je opgeleid en doe je veel kennis en ervaring op. Wij bieden jou de mogelijkheid om verkoop- en compliance certificaten te behalen.

Sales functies

We bieden verschillende mogelijkheden binnen sales. Onze collega’s gaan dagelijks in gesprek met consumenten en bedrijven. Kenmerkend aan de functies? Service staat altijd voorop.

Services functies

Het leveren van de juiste services leidt naar tevreden klanten en vaak weer extra sales. Onze collega’s zorgen er dan ook de juiste services en weten signalen op te pakken voor sales.

Voor wie werken weOver Ons

Custom Connect beschikt over 4 vestigingen, waar ruim 800 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden wij acquisitie activiteiten, marketingactiviteiten of customer support.

Contact

EMMELOORD
Dukaat 17
8305 BC Emmeloord
Telefoon: 0527 619 804