Essent

Werken voor Essent

Essent levert al jaren energie aan consumenten en bedrijven. Wij leveren voor Essent nieuwe klanten. Onze collega’s gaan in gesprek met potentiële klanten in het MKB om een afspraak bij het bedrijf te maken.

Sales vacatures

Onze vacatures bij Essent zijn voor de zakelijke markt. Onze medewerkers bellen met potentiële klanten om ze te voorzien van alle diensten die Essent op zakelijk gebied heeft. Doel? Zorgen dat jouw collega van account management buitendienst langs kan komen voor een adviesgesprek.

Account management vacatures

De sales agents zorgen ervoor dat onze accountmanagers op bezoek kunnen gaan bij bedrijven. Het bedrijf is al telefonisch ingelicht door de sales agent over het doel van het adviesgesprek. Aan de account manager de taak om die uiteindelijk sale te maken.

Onze openstaande functies voor Essent

Niets gevonden

Dit krijg je hoe dan ook

● Een uitgebreide betaalde product en sales training
● Bonussen
● Bring a friend bonus: Komen jouw vrienden bij ons werken heb je recht op een bonus van € 300,00
● Teamuitjes, lekker gezellig met je collega’s buiten werktijd
● Flexibele werktijden, jij kiest wanneer je werkt
● Een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis variërend van € 3,08 tot € 6,15 per dag en reizen met openbaar vervoer wordt 100% vergoed.
● Uitgebreide doorgroeimogelijkheden: een groot deel van het management is begonnen als callcenter agent.
● 24 vakantiedagen die je kunt uitbreiden tot 26 per jaar.

Over Ons

Custom Connect beschikt over 4 vestigingen, waar ruim 800 medewerkers samenwerken. Voor verschillende klanten bieden wij acquisitie activiteiten, marketingactiviteiten of customer support.

Contact

EMMELOORD
Dukaat 17
8305 BC Emmeloord
Telefoon: 0527 619 804