Semiha Jukovic

Ik ben in 2012 als agent begonnen bij Custom Connect Emmeloord als bijbaan naast mijn studie.  Na enige tijd ben ik fulltime gaan werken en overgestapt van Emmeloord naar de vestiging in IJsselmuiden om een nieuw outbound  project op te starten. Zo ben ik toentertijd doorgegroeid naar de functie van Senior Agent en vervolgens naar Teamleider. Op dit moment pak ik naast mijn taken die ik heb als Teamleider ook overkoepelende zaken op, gezien mijn kennis en ervaring binnen de vestiging.

Als teamleider zijn je taken zeer divers en uiteenlopend wat maakt dat je elke dag voor nieuwe uitdagingen staat. Zo ben je verantwoordelijk van het behalen van de gestelde KPI’s van het project in samenwerking met je team. Hierin wordt je vanuit je meerdere uitgedaagd en krijg je vrijheid binnen beleidskaders om eigen invulling te geven om de doelstellingen te behalen. Hierbij verlies je het menselijk aspect niet uit het oog en weet je persoonlijke aansturing te geven aan het individu om als team samen sterker te worden.

Dit maakt dat het werk voor mij elke dag energie geeft om samen met het team te streven naar beter/meer op zowel projectniveau als vestigingsniveau. Je creëert zelfinzicht door de nauwe samenwerking met staf en daarnaast wordt je tevens ruimte geboden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Door de, eveneens nauwe, samenwerking met Client Service Management wordt je continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die zich voordoen van de opdrachtgever. Daarnaast wordt je nauw betrokken in de overkoepelende doelstellingen van Custom Connect door directie in vorm van een presentatie die per kwartaal gehouden wordt. Daarnaast maakt het dat ieder individu ongeacht functie een belangrijke schakel is binnen Custom Connect.

Dat het menselijke aspect voorop staat is bijvoorbeeld duidelijk terug te zien in het teamleiders-dag, die door agents georganiseerd is voor teamleiding binnen de vestiging in IJsselmuiden, waarop directie en collega’s van andere vestigingen een bezoek bracht en meedeed aan de activiteiten die dag georganiseerd waren. Deze dag weerspiegelt voor mij de nauwe betrokkenheid die er heerst tussen collega’s die bij Custom Connect werken en maakt het voor mij dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.