Leonie Simons

Sinds september 2012 werk ik bij Custom Connect Groningen. Destijds ben ik hier terecht gekomen omdat mijn broers ook bij Custom Connect Groningen werkten. Ik hoorde dat ze op zoek waren naar nieuwe collega’s en ik heb toen direct gebeld. Ik was indertijd een erg verlegen meisje dus ik vond het best wel spannend om in een Contact Center te werken.

Als Contact Center Agent ging het verkopen me erg goed af en ik werd al snel overgeplaatst naar een ander project waar ik met mijn verkoopskills ook een steentje kon bijdragen. Ik behaalde op beide projecten netjes de gestelde salestargets en dit resulteerde zelfs in een vast contract! Dit werk heeft ervoor gezorgd dat ik verbaal veel sterker ben geworden en dit is goed van pas gekomen bij mijn studie. Naast Custom Connect studeer ik namelijk Communicatie aan de Hanzehogeschool.

Voor mijn studie moest ik in mijn derde jaar stage lopen en precies tegen die tijd werd mij gevraagd of ik Werving en Selectie wilde gaan ondersteunen. Het is me toen zelfs gelukt om dit te combineren met mijn stage! Ik heb niet alleen W&S ondersteund, maar ik heb zelf ook geprobeerd om de interne communicatie te verbeteren door middel van het inzetten van Social Media en het uitbrengen van een maandelijkse nieuwsbrief. Dit werd door mijn vestigingsmanager en collega’s erg goed ontvangen en momenteel wordt dit ook in andere vestigingen doorgevoerd!

Ondanks dat ik mijn stage inmiddels heb afgerond, mag ik nog steeds deze werkzaamheden uitvoeren naast mijn werk als Contact Center Agent en omdat ik zo veel verschillende dingen kan doen binnen de vestiging blijft het super leuk om hier te werken. Maar last but not least: de collega’s zijn super en ik merk dat ik elke dag een energieboost krijg van deze mensen