Arjan Berger

Na mijn studie Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen solliciteerde ik in 2006 bij Custom Connect naar de functie van Project Manager. Na een prettig gesprek met de toenmalige directie werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ik kreeg te horen dat, als ik de baan zou krijgen, ik meteen de volgende dag kon beginnen. Ik was nog geen 5 minuten thuis toen de P&O Manager me belde dat ik was aangenomen. Ondanks dat ik volledig onbekend was met de wereld van telemarketing, voelde ik mij direct thuis bij Custom Connect. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, binnen onze organisatie is iedereen gelijk en wordt eenieder gerespecteerd.

Ik houd van werken met jonge, ambitieuze en gepassioneerde mensen, die beschikken over een natuurlijke nieuwsgierigheid, gedrevenheid en creatief vermogen om resultaten voortdurend te verbeteren en verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Ik vind het belangrijk dat elke medewerker zich blijft ontwikkelen en dat talentvolle mensen de kans krijgen om intern door te groeien.

Persoonlijk heb ik mij sterk kunnen ontwikkelen bij Custom Connect. Ik heb de ruimte gekregen om mijn eigen ideeën uit te voeren en vooral veel fouten te maken. In 2013 werd me in IJsselmuiden de kans geboden om mijn functie als Project Manager te combineren met die van Vestigingsmanager. Met een sterk team hebben we daar de basis gelegd voor de zelfstandige en bloeiende vestiging.

Sinds begin 2015 ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Support; een fantastisch team met hardwerkende mensen die dagelijks bezig zijn om de organisatie optimaal te laten presteren. In een prettige werksfeer waarbij ook veel gelachen wordt, dagen we elkaar continu uit om steeds meer inzicht te krijgen, data slimmer en creatiever in te zetten en daardoor resultaten iedere dag weer te overtreffen.

De uitwisseling van kennis en ervaringen binnen en buiten de afdeling zorgen ervoor dat ik nog dagelijks nieuwe dingen leer. Ik voel me vereerd om te mogen werken bij een organisatie met zoveel getalenteerde mensen die gezamenlijk werken aan mooie resultaten voor onze opdrachtgevers.